Gällstad Logga

Välkommen till Gällstad

Den lilla byn på landsbygden som varit vaggan för Sveriges trikåindustri sedan mitten av förra seklet. Här finns kunskap, tradition och mode långt utanför storstadens gränser. En unik plats med lång historia i modesverige. Välkommen hit på en unik shoppingupplevelse där du får mer mode för pengarna.

Är du ute efter en ny kostym? Sportkläder eller bara sköna basplagg?

Fest, fritid eller fashion spelar ingen roll. Bland alla våra butiker hittar du kläder för livet. Kläder som inte sällan kostar det dubbla någon annanstans. Kläder som ibland kommer direkt från fabriken, fast råkar ha ett obetydligt skönhetsfel. Det är en vinn-vinn-situation. Vi slänger inget. Du sparar mycket.

Smaka på det lokala.

Att shoppa på tom mage har aldrig varit en bra idé. Fyll på med goda smaker, som ser till att du håller energin och humöret uppe. Här finns en guide till caféer, restauranger och utflyktsmål i, och nära Gällstad.

Bo kvar och känn lugnet

Oavsett om du kommer i din egen husbil, eller vanlig bil, så rekommenderar vi att du stannar upp ett tag. Att tillbringa en natt eller två i vår vackra bygd gör gott för både kropp och själ. Ta ett dopp i en sjö. En promenad i skogen, plocka blommor eller svamp, allt beroende på årstid. Här finns en guide till platser att bo på, i eget eller hyrt hus.

Att komma ut på landet är välgörande. Andas.

Njuta av naturen och årstidernas skådespel. Kanske käka en glass? Ta en god fika eller lunch? Lite lokalkultur eller sportaktiviteter blandat med goda smaker förgyller alla resor. Här hittar du en guide till vad du kan fylla på med i sinne och mage när shoppingen är gjord.

Sveriges textila vagga